Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alfa Omega Ceasuri Elveţiene, o lecţie de respect pentru timpul dumneavoastră (galerie foto)

ro

27 Mar, 2014 21:38 12122 Marime text
Alfa Omega Ceasuri Elveţiene este o poveste despre tradiţie, calitate şi pasiune, o poveste despre oameni care au lucrat cu seriozitate şi precizie pentru a duce mai departe, din respect pentru client, reţeta de succes a timpului.

Actualul magazin Alfa Omega Ceasuri Elveţiene din Constanţa datează încă din anii ’30. Este singurul magazin din judeţ care, de-a lungul atâtor ani, a vândut doar ceasuri şi bijuterii. Proprietarul magazinului, Mihai Fotu, a fost primul ceasornicar care, în 1992,in urma cunostintelor avansate de orologerie si a indemanarii specifice, a plecat de la Cooperativa Prestarea pentru a pune bazele propriei afaceri. Datorita echipei formate cat si a actualilor parteneri statutul magazinului a crescut şi s-a consolidat în timp.

Fotu mărturiseşte că îşi tratează şi astăzi clienţii după modelul interbelic, cu politeţe, respect si seriozitate. Susţine că între ceasurile care necesită diverse reparaţii nu se fac niciodată discriminări, indiferent de preţurile sau de mărcile acestora. Meseria a fost „furată”, povesteşte Fotu cu o oarecare nostalgie şi cu recunoştinţă, de la oameni cu aleasă pregătire în domeniu, precum Pilosian Antranic şi Grigore Predescu.
Alfa Omega Ceasuri Elveţiene a fost prima reţea de service autorizat din Constanţa şi reuseşte şi astăzi să îşi păstreze poziţia privilegiată prin oferirea unor mărci elveţiene de ceasuri care numai aici pot fi găsite: TagHeuer, Rado, Raymond Weil. „Ca să te caute clientul, trebuie să faci ceea ce nu fac alţii”, explică Mihai Fotu.

Magazinul este frecventat în egală măsură de colecţionari şi de oameni care vor să achiziţioneze un ceas bun sau pur şi simplu să şi-l repare pe cel pe care îl au deja. Oricum ar fi însă, odată trecuţi pragul Alfa Omega Ceasuri Elveţiene, ei revin, iar în decizia lor un rol important îl are faptul că magazinul oferă certificat de garanţie, prin care se asigură buna funcţionare a ceasului, precum şi folosirea de echipamente şi piese originale de calitate ireproşabilă. Personalul bine instruit şi calitatea serviciilor au condus la o fidelizare a clienţilor Alfa Omega Ceasuri Elveţiene din Constanţa. „Astăzi vin la noi nu doar copiii, ci şi nepoţii clienţilor noştri iniţiali. Or, aceasta înseamnă tradiţia calităţii”, conchide Mihai Fotu.
 
Informaţii utile:

Adresa: Bulevardul Tomis, nr. 56 (vis a vis de Primarie)
Telefon/fax: 0241.48.50.01
E-mail: contact@ceasuriconstanta.ro
Web: http://ceasuriconstanta.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Alfa-Omega-Ceasuri-Elvetiene/211034855638087
Program:
Luni-Vineri: 10.00 – 13.00, 16.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 13.00
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Irina Begu 07 Feb, 2014 17:45 Sunt din Tulcea, aveti idee, au si ceasuri Guess? M-ar interesa acesta: http://www.onstreet.ro/ceasuri-guess-9.html