Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA a inaugurat expozitia „Apa este viata" (galerie foto)

ro

29 Apr, 2010 02:50 2231 Marime text
cap_2.jpgIeri, expoziţia „Apa este viaţa" şi-a deschis porţile la Pavilionul Expoziţional Constanţa, în prezenţa Excelenţei Sale, domnul Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucureşti. Specializată în domeniul alimentării cu apă, canalizării şi epurării apelor uzate, expoziţia a fost organizată de Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România, împreună cu Patronatul Apei şi SC RAJA SA Constanţa. La eveniment au fost prezente aproximativ 50 de companii din SUA şi România.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SC RAJA SA, Irina Oprea, expoziţia acoperă domenii importante cum ar fi proiectele în curs de pregătire pentru Fondul de Coeziune, protejarea surselor de apă şi a solurilor, echipamente folosite pentru funcţionarea sistemelor, tehnologii de informare şi comunicare, siguranţa sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare.

„Am aflat foarte multe lucruri frumoase despre această companie care produce apă. Este adevărat, apa este viaţa, dar apa reprezintă şi viitorul dumneavoastră. În momentul de faţă, noile companii se confruntă cu provocări de mediu care nu trebuie uitate. România este acum membră a Uniunii Europene şi trebuie să înveţe cum să folosească fondurile primite pentru asigurarea infrastructurii, dar şi pentru procedee de tratare a apei. Companiile prezente la expoziţie oferă cele mai spectaculoase tehnologii americane de tratare a apei", a declarat, la deschiderea expoziţiei, ambasadorul SUA la Bucureşti.

Expoziţia „Apa este viaţa" îşi va închide porţile vineri, 30 aprilie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii