Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă pentru un beach bar din Constanța. Fără autorizație, facturi și bonuri fiscale

ro

07 Jun, 2021 17:15 2296 Marime text
  • Societate care desfășoară activități de tip beach bar în municipiul Constanța, amendată de polițiști.

În noaptea de 5/6 iunie a.c., polițiștii Secției 1, împreună cu reprezentanți din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Gărzii de Mediu și lucrători ai Poliției Locale Constanța, au desfășurat o activitate de verificare a unei societăți comerciale, care desfășoară activități de tip Beach Bar în municipiul Constanța.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că societatea în cauză nu deține autorizație de funcționare și construcție, iar, la momentul controlului, operatorul economic nu respecta obligația de a utiliza aparate de marcat și de a emite bonuri fiscale.

Totodată, acesta nu a putut prezenta facturile pentru stocul de marfă existent, fapt pentru care bunurile au fost sigilate, în vederea continuării cercetărilor. În urma acțiunii, polițiștii au sancționat contravențional 5 persoane, care își desfășurau activitatea în cadrul societății, conform Legii nr. 55/2020.

În continuare se efectuează verificări cu privire la branșamentele de apă și curent electric de către comisarii O.P.C. Constanța, respectiv cu privire la deversarea apei uzate de către lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și efectuarea unor lucrări de construcție fără autorizație emisă de organele competente.


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii