Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi aplicate și șoferi scoși din trafic în urma unor acțiuni la Constanța și Mangalia

ro

04 Sep, 2024 19:12 164 Marime text

foto: Freepick Ieri, 3 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 și Secția de Poliție Port au desfășurat o acțiune de amploare pentru creșterea siguranței rutiere. În urma verificărilor, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, însumând peste 6.000 de lei.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră au intensificat controalele, aplicând 31 de amenzi, cu o valoare totală de peste 17.000 de lei.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție și Secția de Poliție Port au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei. 


La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei. 

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, șase șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză, conducere sub influența alcoolului, nerespectarea culorii semaforului, neacordare de prioritate pietonilor și circulație pe sens opus. 

Totodată, au fost oprite din a circula două vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.



Citește și:

Știri ConstanțaȘofer de 29 de ani, tras pe dreapta la Eforie. Ce a descoperit Poliția
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii