Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ample acțiuni ale polițiștilor din Arad. Ce au constatat autoritățile

ro

07 Oct, 2023 19:03 926 Marime text
Sursă foto: IPJ Arad
  • La data de 5 octombrie 2023, timp de 12 ore, polițiștii arădeni au acționat în oglindă, în paralel cu polițiștii bihoreni, cu radare amplasate în cascadă, pe DN 79.

La data de 5 octombrie 2023, timp de 12 ore, polițiștii arădeni au acționat în oglindă, în paralel cu polițiștii bihoreni, cu radare amplasate în cascadă, pe DN 79. Acțiunea comună a avut ca scop reducerea riscului rutier pe drumurile publice, prin combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului și substanțelor cu efecte psihoactive, conducerea cu viteză excesivă și depășirile neregulamentare, conform unui comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Nouă aparate radar au măsurat viteza de deplasare, 144 de vehicule au fost verificate și 178 de persoane legitimate.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 117 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 21.250 de lei, dintre care 61 pentru depășirea vitezei legale. 5 șoferi au rămas fără permis de conducere: 3 pentru viteză excesivă și 2 pentru depășire neregulamentară. Au fost retrase certificatele de înmatriculare a 3 autovehicule.

În cadrul unei alte acțiuni din cursul acestei săptămâni, â polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, având în dotare cântarul mobil, au verificat legalitatea transporturilor rutiere de mărfuri. Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 62.500 de lei, fiind reținute 6 certificate de înmatriculare și dispuse 6 imobilizări.

Acțiunile desfășurate de polițiști, pentru impunerea disciplinei în trafic, au caracter permanent și se desfășoară periodic, atât în județ cât și în municipiu, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Control judiciar pentru două persoane din Brăila. Ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii