Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANABI Consultări cu privire la Programul anual pentru acordarea finanțărilor nerambursabile

ro

20 Sep, 2024 12:16 242 Marime text


Sursa fot6o: ANABI
 

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate organizează în perioada 27 septembrie - 8 noiembrie 2024, pe parcursul a 6 săptămâni, consultări și dezbateri publice cu reprezentanții societății civile, cu privire la Programul anual pentru acordarea finanțărilor nerambursabile și Ghidul solicitantului în vederea acordării de finanțări nerambursabile din bugetul Agenției Naționale de Administrare Bunuri Indisponibilizate (ANABI) pentru activități nonprofit de interes general, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes de interes general, cu modificările ulterioare, împreună cu anexele acestora.

Potrivit comunicatului emis de ANABI, prima întâlnire va avea loc vineri, 27 septembrie 2024, începând cu ora 10.00, la sediul ANABI din bulevardul Regina Elisabeta, nr. 3, sector 3, București. 

În acest context, asociațiile și fundațiile sunt invitate a se implica în cadrul procesului de consultare a programului anual și a ghidului. Pentru programarea accesului în instituție, persoanele interesate pot contacta Agenția la adresa de email: anabi@just.ro.

Pentru vizualizarea documentelor aferente Programului anual al ANABI pentru acordarea de finanțări nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general pe anul 2024 - Sprijin pentru victime și comunitate. Infractorii plătesc. și a Ghidului solicitantului în vederea acordării de finanțări nerambursabile în anul 2024 din bugetul Agenției Naționale de Administrare Bunuri Indisponibilizate (ANABI) pentru activități nonprofit de interes general, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes de interes general, cu modificările ulterioare, împreună cu anexele acestora, vă rugăm accesați pagina dedicată.

Citește și:
Record sechestru criptomonede - ANABI a preluat în administrare criptomonede în valoare de peste 18 milioane de lei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii