Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajaţii COSMOTE se implică în protecţia mediului

ro

01 Jul, 2013 00:00 1858 Marime text
De-a lungul unei zile, acasă sau la serviciu, fiecare dintre noi consumăm o serie de resurse care variază de la apă, electricitate, combustibil, până la hârtie, plastic sau sticlă. Consumul tot mai intens al resurselor, unele dintre ele epuizabile, implică necesitatea unei mai bune gestionări a acestora, dar şi a reciclării, atunci când este posibil, pentru a proteja mediul înconjurător.
 
Protejarea mediului reprezinta un angajament important al COSMOTE România, şi compania a demonstrat acest fapt prin îmbunătăţirea constantă a rezultatelor, din 2008, când a fost lansat programul Green Office. Angajaţii COSMOTE România iau parte la acest demers, începând chiar cu propriul spaţiu de lucru, contribuind în acest fel la o dezvoltare durabilă a mediului prin intermediul programului intern Green Office, acum la cea de-a şasea ediţie.
 
De asemenea, COSMOTE România continuă să monitorizeze cu atenţie consumul altor resurse din cadrul companiei, precum combustibilul şi electricitatea. De asemenea, compania trimite către reciclare excesul de materiale din depozite (carton, plastic), bateriile industriale şi lubrifianţii de ulei ars de la staţiile de bază, precum şi echipamentul uzat de IT şi din reţea.
 
Green Office este un program intern care vizează reducerea, reutilizarea şi reciclarea resurselor în activităţile de birou ale COSMOTE România. Programul se concentrează pe educarea şi implicarea angajaţilor companiei privind protecţia mediului, începând cu propriul lor loc de muncă. Angajaţii companiei beneficiază de formare profesională în domeniul protecţiei mediului; în acelaşi timp, au fost instalate containere de colectare în toate departamentele, astfel că hârtia, plasticul şi deşeurile electronice pot fi colectate separat. Programul este, de asemenea, derulat în societăţile Germanos Telecom România, Sunlight Filiala Bucureşti şi Telemobil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii