Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANSVSA Mega Image retrage un cunoscut ulei de măsline de la raft! Unde se vindea, în Constanța?

ro

13 May, 2024 15:56 656 Marime text
Ulei de măsline Foto PixabayMega Image informează, prin ANSVSA, că retrage un cunoscut ulei de măsline de la raft, regăsit într-unul din magazinele din municipiul Constanța, dar nu numai.

Este vorba de produsul - GAEA ULEI MAS EXTRAV PT SALATA500ML.

„Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a  retras de la vanzare produsul cu numarul de lot L4009 cu termenul de valabilitate: Iulie2025. 

Retragerea produsului de pe piata si rechemarea  acestuia de la consumatori au fost declansate la solicitarea furnizorului, urmand principiul precautiei de contaminare incrucisata cu un alt lot la  care s‐a detectat prezenta pesticidului „clorpirifos”. Mentionam ca lotul L4009 cu temenul de  valabilitate: Iulie 2025, nu s‐a detectat pesticidul „clorpirifos”.


Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga cu amabilitate sa le distruga sau sa le returneze la punctul de vanzare din care s‐a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul cu datele mentionate mai sus pana la data de 24.05.2024”, se arată în informarea de pe ANSVSA.

Produsul se regăsește în următorul magazin Mega Image din Constanța - BD.TOMIS, NR.310A, ORAS CTA,  JUD. CONSTANTA

Citește și


Categoriile de ulei de măsline. Cum îl alegem pe cel mai bun

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii