Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț important al SC RAJA SA Când va fi reluată furnizarea apei la Valu lui Traian

ro

21 Aug, 2023 15:45 1372 Marime text
Sursă foto: pexels.com
  • Ca urmare a complexității lucrărilor executate pentru racordarea conductei nou montate, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua existentă de alimentare cu apă de pe strada Mehmet Niyazi, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, suntem nevoiți să prelungim timpul de finalizare a intervenției.
 
Ca urmare a complexității lucrărilor executate pentru racordarea conductei nou montate, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua existentă de alimentare cu apă de pe strada Mehmet Niyazi, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, suntem nevoiți să prelungim timpul de finalizare a intervenției, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Ținând cont de perioada necesară umplerii și intrării în presiune a rețelei, preconizăm că reluarea furnizării apei se va face către toți abonații afectați în jurul orei 20.00. În acest timp sunt în continuare afectați consumatorii de pe străzile Valea Seacă, Mehmet Niyazi, Bisericii, Plugarilor, Negip Fazal, Canalului și Prieteniei.
 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
UPDATE. Știri Constanța azi: Traseu deviat pe linia 2-43 din cauza unei intervenții RAJA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii