Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț surpriză al jurnalistului Cristian Sabbagh. Acesta a decis să se retragă din televiziune!

ro

12 May, 2024 12:39 2519 Marime text



Sursa foto: Facebook/ Cristian Sabbagh





Anunț șoc în peisajul media din România. Reputatul jurnalist Cristian Sabbagh, ajuns cunoscut după ce a realizat o emisiune în care transmitea de la acțiuni de flagrant ale Poliției Române, a anunțat că se retrage din presă. Sabbagh își va lua o pauză din motive personale, potrivit știripesurse.ro.

„O perioadă scurtă nu voi mai prezenta știrile. Cu unii dintre dumneavoastră, probabil mă voi vedea la Viena, cu totul întâmplător pe stradă. Încerc un tratament inovativ pentru fiul meu, care suferă de autism. Indiferent de problemele mele, rămân același jurnalist, doar că trebuie să iau o pauză”, a scris Christian Sabbagh, într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook.


Christian Sabbagh și Iuliana Dorina Puiu au anunțat diagnosticul copilului lor în 2017.

„Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi, el este numărul unu pentru noi în acest moment. Este înscris la o grădiniță privată unde sunt specialiști, terapeuți care se ocupă de recuperare și deja vedem rezultatele. Este o luptă grea și costisitoare, chiar dacă gradul lui de afectare este unul ușor. Copiii cu autism sunt speciali, au o sensibilitate aparte.
 
Părinților le-aș spune să nu renunțe, să caute soluții, să întrebe specialiști, să apeleze la ONG-uri, asociații care fac lucruri e xtraordinare. Să se informeze, să caute ajutor specializat, să comunice cu alți părinți aflați în aceeași situație și să identifice cele mai bune soluții pentru copilul lor, a spus Sabbagh.

 
 
 
Citește și
 O nouă televiziune apare în România! Ce vedete vor apărea pe post
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii