Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AOL First Holding SRL din Constanța devine asociat unic al Start Systems Defence SRL din București

ro

21 May, 2024 16:46 513 Marime text
foto: Pexels Surugiu Vasilica, asociat unic al Societății Start Systems Defence SRL, a luat decizii imporante pentru afacere.
 
Printre acestea, se numără cesionare de parți sociale, schimbarea asociatului unic și revocarea administratorului.
 

Vă prezentăm în rândurile de mai jos conținutul deciziilor:
 
Cesionarea unui număr de 20 părţi sociale
, cu o valoare individuală de 10 lei şi în valoare totală de 200 lei, aparţinând Vasilicăi Surugiu, către Societatea AOL First Holding SRL, cu sediul social în jud. Constanţa, municipiul Constanţa, Str. Celulozei nr. 5C.

În urma cesiunii, Surugiu Vasilica pierde calitatea de asociat unic din cadrul societăţii, iar Societatea AOL First Holding - SRL va dobândi calitatea de asociat unic în cadrul societății Start Systems Defence SRL.

În urma cesiunii, structura capitalului social subscris şi vărsat, în valoare de 200 (20 părţi sociale), este următoarea:
Societatea AOL First Holding SRL - 200 lei (20 părţi sociale) - 100% capitalul social.
 
Revocarea din funcţia de administrator şi descărcarea de gestiune a Vasilicăi Surugiu şi numirea în funcţie cu puteri depline, pe o perioadă de 50 ani, începând cu data de 27.03.2024, a lui Munteanu Dumitru. 
 
Decizia a fost redactată și semnată în trei exemplare originale și a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, numărul 2425 din 17 mai 2024.


Despre Start Systems Defence SRL
 
Firma Start Systems Defence SRL din București, a fost înființată la data de 05.12.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 8010 - Activitati de protecție și gardă.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată o cifră de afaceri de 31.001 lei, o pierdere de -31.404 lei, la un număr de un singur angajat, potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 21 mai 2024.   

Acționar este AOL First Holding SRL și funcția de administrator o ocupă Munteanu Dumitru.
 
AOL First Holding SRL este acționar și în cadrul Bizarre Food SRL, Magnum Games SRL, Mamma Mia Market SRL, Eagle Bar SRL, Magnum Betting SRL, Introdata System Management SRL.


 
Despre AOL First Holding SRL  

Firma AOL First Holding SRL  din Constanța, a fost înființată la data de 21.07.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6420 - Activități ale holdingurilor.

Cifra de afaceri AOL First Holding SRL  a fost de 10,268,647.00 lei în anul 2022, cu un profit de 9,383.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 2284.55%.

AOL First Holding SRL  a raportat un număr de 8 angajați în anul 2022.

Asociat și administrator este Olea Alexandru.

Olea Alexandru este asociat și administrator și în cadrul  OP Summer Market SRL, Ace Property Estate SRL, Cosmetics World SRL, AXC Imobiliare Development SRL,  A.I. Recovery Management SRL.
 
Este administrator în cadrul Bizarre Food SRL, Magnum Games SRL, Mamma Mia Market SRL, eagle Bar SRL, Magnum Betting SRL, Introdata System Management SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Adunare generală a asociaților MBV Grup SRL. Decizii majore privind sediul și structura administrativă

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii