Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apare o nouă televiziune pentru copii, în România!

ro

24 Jul, 2024 20:07 205 Marime text
foto: Pixabay Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a dat licenţă creatorilor brandului Tralala, pentru un post de desene animate educative pentru copii, numit „Tralala Desene Animate”.

Oficial de la CNA 

În ședința publică din data de 23.07.2024, Consiliul a aprobat solicitarea societății TRALALA STUDIO SRL (Iași) de acordare licență audiovizuală pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a serviciului de programe TRALALA DESENE ANIMATE din Iași. 


Ce spune Alexandru Badan, unul dintre proprietarii postului

Reprezentantul postului a explicat în fața membrilor CNA că televiziunea va difuza conținut provenit de la producători independenți.

Societatea care a obținut licența mai are două televiziuni pentru copii, "Tralala", care difuzează cântecele, și "Looloo Kids", un post în limba engleză distribuit în țări din Europa.

„Televiziunea Tralala merge foarte bine, avem un feedback pozitiv din partea părinților, Looloo Kids la fel. Looloo Kids este un post în limba engleză și deja face pași sănătoși către exteriorul României. L-am lansat deja în Germania, iar către finalul anului mai sunt încă opt țări în Uniunea Europeană în care vom lansa.

Tralala Desene Animate este o idee pe care o avem de câțiva ani, dar care acum s-a creat contextul și necesitatea deschiderii postului”, le-a spus membrilor CNA Alexandru Badan, unul dintre proprietarii postului, potrivit Pagina de media, citată de stiripesurse.ro 

Societatea este deţinută de Cristina Badan şi Alexandru Badan, fiecare cu câte 50%.


Citește și:

O nouă televiziune apare în România! Ce vedete vor apărea pe post
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii