Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța CNAIR va reabilita podul Basarabi din Murfatlar

ro

22 Sep, 2024 11:10 346 Marime text
 Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de CNAIR, prin DRDP Constanța.
 
Este vorba de proiectul  ”Reabilitare pod pe DN3, KM 242+286, Basarabi, Județul Constanța”, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Murfatlar.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului C.N.A.I.R. prin Ichim Marian – Director Regional D.R.D.P. Constanța din municipiul București, Bd.Dinicu Golescu, nr.38, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.


De reabilitarea a podului de la Murfatlar, de pe DN 3 (km 242+286) se va ocupa asocierea formată din companiile Geiger Transilvania SRL și Pod-Proiect SRL. Valoarea contractului este de 18,94 milioane de lei, fără TVA, iar durata de execuție este 15 luni, din care patru luni pentru proiectare și 11 luni execuție.


Citește și 

Podul Basarabi, din localitatea Murfatlar, în reparații. CNAIR a primit undă verde pentru un prim pas în procedură

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii