Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD a anunțat procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare în perimetrul RBDD (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 14:57 164 Marime text
Sursa foto: Facebook/ARBDD




 
  • Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) informează agenții economici interesați că în conformitate cu prevederile art. 20 și art. 21 din Ordinul nr. 126/807/2017 din 3 mai 2017 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate, cu modificările și completările ulterioare, are obligația să nominalizeze punctele de debarcare și centrele de primă vânzare care vor funcționa în anul 2025 în perimetrul RBDD și în zonele limitrofe.

Având în vedere că procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare este o procedură de durată (implică analiza documentațiilor depuse, verificarea în teren, după caz, verificarea raportărilor depuse, nominalizarea și organizarea comisiei de analiză etc) și presupune implicarea altor instituții (ANPA, DSVSA etc.), pentru a nu periclita emiterea celorlalte acte de reglementare aferente anului 2025 (viză permis de pescuit, emitere autorizații de pescuit comercial, emitere autorizații de capturare și achiziție etc.), ARBDD a început demersurile necesare în vederea nominalizării punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării și din zonele limitrofe, potrivit unui comunicat al ARBDD.

Prin urmare, solicitările de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare pentru anul 2025 se vor depune la ARBDD Tulcea, până la data de 30.11.2024. 

 Despre ARBDD

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării(ARBDD) este instituția publică înființată în anul 1990 cu menirea de a institui un regim special de administrare a patrimoniului natural din domeniul public de interes național al Rezervației Biosferei Delta Dunării, în scopul conservării sale și al refacerii habitatelor degradate, în corelație cu activitățile economice ale populației locale sau limitrofe, atribuții conferite
 
Citește și
ARBDDAcțiuni de control privind respectarea regulilor de vizitare a RBDD
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii