Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arhiepiscopia Tomisului Filiala ASCOR Constanța, prezentă la Consfătuirea Națională a Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români

ro

21 Oct, 2024 21:20 514 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Arhiepiscopia Tomisului



 
  • În perioada 18-20 octombrie 2024, la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din București s-a desfășurat Consfătuirea Națională a Asociației Studenților Creștin-Ortodocși Români (ASCOR).
 
Evenimentul a fost organizat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel și a reunit la București reprezentanții filialelor ASCOR, dar și preoții îndrumători ai fiecărei filiale.
 
Filiala ASCOR Constanța a fost reprezentată de o delegație formată din părintele Doru-Emanuel Pantazi, consilier eparhial în cadrul sectorului "Învățământ și activități cu tineretul" și îndrumător ASCOR Constanța, Andrei-Florin Ciobanu, în calitate de președinte și Constantin Șilochi, vicepreședinte, potrivit unui anunț al Arhiepiscopiei Tomisului.
 
„Acest eveniment este important pentru comunitatea tinerilor studenți din Constanța, întrucât aici liderii ASCOR au putut să se consulte pe marginea principalelor provocări ale adolescenților și să identifice strategii de combatere ale anxietății, ale depresiei, ale adicției și ale altor suferințe sufletești existente în rândul tinerilor”, arată sursa citată.
 
Totodată, un moment important din cadrul acestui eveniment a fost lansarea volumului omagial „Cronici filocalice” în care se regăsesc conferințele foarte apreciate a doi autori constănțeni: Arhid. conf. univ. dr. Ioan Dura si Pr. Cezar Axinte.
 
„Mulțumim liderilor ASCOR Filiala Constanța pentru activa participare la acest eveniment, în urma căruia avem nădejdea unei conlucrări și mai ample în slujba tinerilor studenți ai județului Constanța!”, a mai transmis Arhiepiscopia Tomisului.
 
 
 
 
 Citește și
Programul liturgic al ÎPS Teodosie, cu prilejul cinstirii Sfântului Cuvios Gherasim din Chefalonia

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii