Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonia Hospital vine în sprijinul femeilor din Constanța!

ro

31 May, 2023 00:00 1857 Marime text
foto: Unsplash
  • Dacă o femeie a fost diagnosticată sau există suspiciunea unei afecțiuni ginecologice, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, poate beneficia de o consultație de specialitate la oricare din medicii Armonia Hospital
 
Femeile au nevoie de sprijin pe toată durata vieții, iar intervențiile chirurgicale sunt costisitoare și nu sunt accesibile tuturor persoanelor.
 
Astfel, pentru a veni în sprijinul acestora, Armonia Hospital continuă Campania Operații Ginecologice Gratuite, program prin care mii de femei au beneficiat deja de sprijin și cele mai bune servicii medicale gratuit.
 
Dacă o femeie a fost diagnosticată sau există suspiciunea unei afecțiuni ginecologice, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, poate beneficia de o consultație de specialitate la oricare din medicii Armonia Hospital. Dacă există indicația de operație, medicul specialist poate decide internarea persoanei.
 
Costurile tuturor investigațiilor pregătitoare intervenției și operația vor fi suportate integral de spital, urmând să fie achitată doar contravaloarea zilelor de spitalizare, în funcție de motivul operației și durata recuperării postoperatorii.
 
Pentru detalii, cei interesați pot suna la 0722228338 pentru programări la medicii specialiști.
 
Citește și:

Cu sprijinul Armonia Group Asociația Pangeea organizează Cursul de Educație Medicală Continuă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii