Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artista Nicki Minaj și-a anulat concertul din România, cu câteva ore înainte de spectacol

ro

07 Jul, 2024 21:25 484 Marime text
Foto: facebook/Nicki MinajArtista Nicki Minaj, așteptată să urce în această seară pe scena de la Saga Festival a anunțat în ultima clipă că nu va mai ajunge la concert.

Aceasta a motivat prin faptul că ar fi fost sfătuită de echipa sa de securitate să nu călătorească în România, din motive de siguranță. 

"Pentru că-mi pasă de siguranța echipei mele și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți altă dată. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu țin cont de sfaturile de securitate în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special, la Festivalul Wireless", a anunțat Nicki Minajpe platforma X.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii