Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artistul Alin Oprea, vacanță de coșmar la un hotel de cinci stele din Mangalia- „Este inadmisibil să se întâmple astfel de accidente“ (FOTO+VIDEO)

ro

13 Aug, 2024 12:51 2490 Marime text
foto: Facebook/ Alin Oprea Vacanța lui Alin Oprea de pe litoral, s-a dovedit a fi un real eșec. 

Acesta s-a cazat la un hotel de cinci stele din Mangalia. Artistul spune că în cadrul locației, tarifele sunt mai mari decât în străinătate.

Este inadmisibil să se întâmple astfel de accidente la un hotel de 5 stele care vrea să se alinieze standardelor europene.- spune cu nemulțumire Alin Oprea pe pagina de socializare. 

Oprea a fost nemulțumit și de atittudinea managerilor. 

Atitudinea managerilor ne-a lăsat un gust amar. Afară dacă se întâmpla așa ceva, nu mai știau ce și cum să îți facă.- a mai spus artistul. 

foto: Facebook/ Alin Oprea  

Iată postarea de pe pagina de socializare a lui Alin Oprea:

Am primit foarte multe mesaje și telefoane și doresc să precizez că suntem bine.

Ceea ce vedeți s-a întâmplat în prima zi de concediu în care le-am cazat pe Medana și pe Daria la hotelul New Belvedere din Mangalia.

Din păcate vacanța a început cum nu se poate mai prost, cu un accident care a ruinat întreg concediul, Daria fiind rănită. Tarifele sunt mai mari decât în străinătate și este inadmisibil să se întâmple astfel de accidente la un hotel de 5 stele care vrea să se alinieze standardelor europene.

Atitudinea managerilor ne-a lăsat un gust amar. Afară dacă se întâmpla așa ceva, nu mai știau ce și cum să îți facă. Pe când aici, nici măcar nu s-au deranjat să vină în cameră să constate cele întâmplate, ba mai mult, a dispărut de urgență din hotel. Sper ca alți turiști care se vor caza la acest hotel să nu aibă parte de astfel de accidente.






Citește și:

Codin Maticiuc, dezamăgit după ce s-a cazat la un hotel din Costinești- „Coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii