Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociați noi în Global Records SRL. Unul dintre ei este din Constanța

ro

05 Jun, 2024 17:00 1375 Marime text
  • Datele de pe termene.ro arată că Global Records SRL a fost fondată pe 11 ianuarie 2010, are sediul pe strada Puțul Lui Zamfir nr. 32 – 34, București, sectorul 1 și obiectul de activitate este „activități suport pentru interpretare artistică (spectacole)”
 
La data de 3 august 2023 a avut loc Adunarea Generală a Asociaților societățiii Global Records SRL.
 
Participanți au fost Ștefan – Lucian Gîtiță (născut la Constanța) și Elena – Alexandra Apostoleanu (născută la Mangalia, județul Constanța), în calitate de asociați ai Global Records SRL, precum și I Love Music & Fun SRL și VP Auto Clean SRL, în prezent Global Records Group SRL, în calitate de viitori asociați.
 
În cadrul Adunării a fost aprobat raportul de evaluare întocmit de Veridio SRL la data de 31 mai 2023 privind valoarea de piață a societății, stabilită la valoarea de 45.161.000 de lei pentru 100% valoare capitaluri proprii.
 
Elena – Alexandra Apostoleanu a efectuat o contribuție a unui număr de 29 de părți sociale, în valoare totală de 290 de lei, reprezentând 48,33% din capitalul societății Global Records SRL în societatea I Love Music & Fun SRL, Elena – Alexandra Apostoleanu devenind, în urma contribuției, asociat în I Love Music & Fun SRL.
 
De asemenea, Ștefan – Lucian Gîtiță a efectuat o contribuție a unui număr de 31 de părți sociale, în valoare totală de 310 lei, reprezentând 51,67% din capitalul Global Records SRL în VP Auto Clean SRL, el devenind, în urma contribuției, asociat în VP Auto Clean SRL.
 
Astfel, asociații actuali ai Global Records SRL sunt I Love Music & Fun SRL și VP Auto Clean SRL.
 
Hotărârea de față a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2658 din data de 29 mai 2024.
 
Despre Global Records SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că Global Records SRL a fost fondată pe 11 ianuarie 2010, are sediul pe strada Puțul Lui Zamfir nr. 32 – 34, București, sectorul 1 și obiectul de activitate este „activități suport pentru interpretare artistică (spectacole)”.
 
Asociați sunt I Love Music & Fun SRL (deține 48.33% din capital), Global Records Group SRL (deține 26.67%) și Ștefan – Lucian Gîtiță (deține 25%).
 
Administratorul este Ștefan – Lucian Gîtiță.
 
În anul 2022, firma a înregistrat peste 100 de milioane de lei cifră de afaceri, peste 13 milioane de lei profit și 57 de salariați.
 
Conform termene.ro, Global Records SRL are câștigate 33 de achiziții directe.
 
Despre Global Records Group SRL
 
Conform termene.ro, fosta VP Auto Clean SRL are sediul pe strada Tineretului, în Costinești, județul Constanța, se ocupă cu întreținerea și repararea autovehiculelor și anul înființării este 2006.
 
Firma a avut o pierdere de 2.232 de lei în 2023.
 
Asociații sunt Ștefan – Lucian Gîtiță, Mariana Gîtiță și Tudor Gîtiță. Primul este și administrator.
 
Despre I Love Music & Fun SRL
 
Termene.ro arată că I Love Music & Fun SRL are sediul pe Șoseaua Cernica nr. 35A, Pantelimon, județul Ilfov, a fost înființată în anul 2011 și obiectul de activitate este „activități de creație artistică”.
 
Elena Alexandra Apostoleanu figurează atât ca asociat unic, cât și ca administrator.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:
Mainstage Agency SRL și-a schimbat sediul social. Printre asociați, constănțeanul Matei Dima, celebrul Bromania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii