Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociația Club Sportiv „Handbal Club Omer” Constanța a cumpărat kit de echipamente sportive de la firma fiului fostului handbalist, Radu Voina (DOCUMENTE)

ro

07 Jul, 2024 17:00 213 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • Firma contractată de Asociația Club Sportiv „Handbal Club Omer” Constanța este Fratelli Sports SRL
 
Asociația Club Sportiv „Handbal Club Omer” Constanța, cu sediul pe strada Sălciilor nr. 64, a încheiat un contract prin cumpărare directă, conform anunțului din data de 4 iulie 2024 postat în SEAP.
 
Concret, autoritatea contractantă a cumpărat kit de echipamente sportive de pregătire și competiție: geantă, echipament prezentare, echipament co.
 
Firma contractată de Asociația Club Sportiv „Handbal Club Omer” Constanța este Fratelli Sports SRL.
 
Valoarea achiziției se ridică la 70.558,23 de lei.
 
Despre Fratelli Sports SRL
 
Potrivit termene.ro, societatea a fost fondată în anul 2009, are sediul în București, sectorul 1 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al îmbrăcămintei și încălțămintei”.
 
În anul 2023, Fratelli Sports SRL a realizat un profit de peste 980.000 de lei, raportat la o cifră de afaceri de peste 11 milioane de lei. Numărul de angajați a fost egal cu 10.
 
Bogdan Radu Voina (fiul fostului hnadbalist Radu Voina) și Cătălin Lucian Geantă figurează ca asociați, conform termene.ro. Administratorul este Bogdan Radu Voina.
 
Datele din RECOM arată că cel din urmă apare și în Handbalvolei Events SRL, Voina Sport SRL și Imagic Sport Societe SRL (radiată). De cealaltă parte, Cătălin Lucian Geantă figurează în Roof Design SRL (radiată), Imagic Sport Societe SRL (radiată), Stranieri SRL, Handbalvolei Events SRL și Premier Dirigeant SRL.
 
Conform licitatiapublica.ro, Fratelli Sports SRL are 2.823 de cumpărări directe adjudecate la nivel național, iar 188 dintre acestea au legătură cu județul Constanța. Pe 23 martie 2018 a fost încheiat primul contract, cu Clubul Sportiv Năvodari.
 
Toate cumpărările directe ale Fratelli Sports SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii