Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanţa și Grădinița Roboțel Constanța colectează ajutoare pentru locuitorii afectați de inundații (GALERIE FOTO)

ro

16 Sep, 2024 14:51 214 Marime text
Sursa foto: AMVVD ConstanțaAsociaţia militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanţa în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit Roboțel Constanța au demarat o campanie de colectare ajutoare pentru locuitorii din zonele afectate de inundații. 

Ajutoarele colectate vor ajunge atât în județele din Moldova, cât și la locuitorii din Amzacea, județul Constanța. 

Se pot colecta donații constând în: obiecte de igienă personală, pături, materiale de curățenie, alimente neperisabile, haine, rechizite școlare, hrană pentru animale de casă (numai la conservă)

Dragi prieteni,

Se spune că "Dumnezeu îți dă atâtea greutăți câte poți duce" și atunci când ești depășit de cât ți-a dat, greutatea se împarte și la cei din jur! Galațiul nu este aproape, dar nici departe de noi, cei din Constanța, și, dacă ar fi fost prea departe, în situația în care sunt cei de acolo, distanța nu ar însemna nimic!

Am văzut oameni care au pierdut totul, copii care au rămas fără haine și fără minimul confort asigurat de familii. În același timp, școlile unde învățau au fost mistuite de ape. Autoritățile fac și ele ce pot într-o asemenea situație, însă mai suntem și noi, cei ce o ducem mai bine!

De aceea, împreună cu Grădinița cu Program Prelungit Roboțel Constanța, am deschis Centrul de Colectare destinat ajutorării familiilor afectate de calamități. În același timp, nu uităm nici familiile din județul Constanța (Comuna Amzacea).

Așadar, începând de azi, putem strânge donații constând în: obiecte de igienă personală, pături, materiale de curățenie, alimente neperisabile, haine, rechizite școlare, hrană pentru animale de casă (numai la conservă), ș.a.m.d.

Solicităm ca alimentele să fie așezate în cutii din carton sau plastic, pentru a putea fi paletizate. Lenjeriile, hainele și încălțămintea să fie noi și așezate în cutii (în măsura posibilităților).


Indiferent de localitate, naționalitate, religie, situație materială, ocupație sau vârstă, haideți să-i ajutăm pe semenii noștri!

Programul pentru predarea bunurilor este în fiecare zi, între orele 16:00-19:00. Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție la telefoanele:
0766607745 - Cristi Crăciun.

Ne puteți ajuta chiar și cu un share!“ - a precizat Cristi Crăciun, Președintele Asociaţiei militarilor veterani AMVVD Sucursala Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii