Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, patru noi treceri de pietoni în cartierul compozitorilor din Constanța! (FOTO)

ro

01 Aug, 2024 14:17 191 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța








O zonă intens circulată din cartierul Compozitorilor, Constanța, cu risc crescut de accidente rutiere, a fost resistematizată de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban, în urma solicitărilor primite de la cetățeni. Pentru siguranța participanților la trafic, au fost amenajate patru noi treceri de pietoni pe strada Constantin Bobescu, la intersecția cu strada Haricleea Darclée. Echipele Confort Urban au aplicat marcajele transversale și au montat indicatoare rutiere, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța.

Conform sursei, complementar acestei măsuri, au fost montate și limitatoare de viteză.

„Înființarea acestor noi treceri de pietoni fost avizată de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier, în urma solicitărilor primite de la cetățeni, pentru a crește gradul de siguranță în această zonă a orașului.”, spun reprezentanții primăriei.

 

„Facem apel către conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!”, recomandă Primăria Constanța.
 

 
 
 
Citește și
 Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru proiectul despre creșterea și îmbunătățirea eficienței energetice în SACET Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii