Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Se circulă în condiții de ceață densă pe autostrada A2 București – Constanța

ro

04 Oct, 2024 08:02 264 Marime text
Ceață pe AutostradaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07.30), ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 145 – 149, pe raza localității Fetești, județul Ialomița. De asemenea, pe tronsonul kilometric 36 – 42 al autostrăzii A2, între localitățile Fundulea și Sărulești, județul Călărași, sunt semnalate porțiuni cu ceață, vizibilitatea fiind redusă sub 300 de metri.

Ceață densă este semnalată și pe DN 2, pe raza localității, Afumați, județul Ilfov, vizbilitatea fiind redusă la 50 de metri.

„La această oră, se circulă în condiții de ceață pe multe artere rutiere din județele Bacău, Galați, Neamț, Vrancea, Brăila, Ialomița, Buzău, Prahova, Călărași și Ilfov, vizibilitatea în trafic fiind redusă sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Recomandăm reducerea vitezei, mărirea distanţei între vehicule, folosirea corespunzătoare a luminilor și evitarea opririi pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă“ - au mai precizat reprezentanții Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii