Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Strada Suceava, închisă temporar începând de astăzi, 28 octombrie 2024

ro

28 Oct, 2024 09:31 224 Marime text
Lucrări de reabilitare, Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța
 
  • Strada Suceava va fi închisă traficului rutier începând de astăzi, 28 octombrie 2024, pentru lucrări de reabilitare.

Primăria Constanța informează că în zonă circulația autovehiculelor va fi restricționată, întrucât se va decoperta suprafața carosabilă pe strada Suceava, între strada Dobrilă Eugeniu și bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Traficul va fi complet restricționat pe sectorul de drum afectat, în intervalul orar 08:30-15:30, cu excepția mijloacelor de transport în comun.

Lucrările vor continua pe parcursul întregii săptămâni, în aceleași condiții de restricționare a traficului.

Ca rută alternativă,reprezentanții Primăriei recomandă conducătorilor auto care doresc să ajungă pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu să folosească străzile Dobrilă Eugeniu, Cișmelei sau Dispensarului.

În paralel cu decopertarea carosabilului, se desfășoară și lucrări de reabilitare a trotuarelor. Bordurile sunt înlocuite, se montează pavele moderne, iar cablurile aeriene sunt transferate în subteran. Locurile de parcare de pe aliniamentele stradale au fost reconfigurate și suplimentate, urmând să fie puse la dispoziția riveranilor în perioada următoare.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, rugăm locuitorii și persoanele care tranzitează zona să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau carosabil. Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație, semnificația semnalizării rutiere și să manifeste atenție sporită în zonele de lucru, mai transmite sursa citată.


Citește și:
Știri ConstanțaDin 28 octombrie 2024, strada Suceava va fi închisă pentru lucrări de reabilitare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii