Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Sunt restricții de circulație pe Autostrada A2 București-Constanța în zona Cernavodă

ro

11 Oct, 2024 11:04 173 Marime text
Autostrada A2 București-ConstanțaCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 11 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 17:00, se efectuează lucrări de reabilitare a suprafeței de rulare pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, pe tronsonul kilometric 159+940 de metri - 159+550 de metri, pe raza localității Cernavodă, județul Constanța. Din acest motiv, circulația rutieră se desfășoară doar pe prima bandă, fiind instituită o limită de viteză de 60 km/h.

Tot astăzi, până la ora 15:30, au loc lucrări de reparații a rigolei de scurgere de la kilometrul 144 pe autostrada A2 București-Constanța, pe sensul către Capitală, pe raza localității Fetești, județul Ialomița. Astfel că este imobilizată poarta de taxare nr. 5 a stației de taxare Fetești, dar și a doua bandă a sensului către București.

Pe autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către municipiul Pitești, au loc astăzi, 11 octombrie, până la ora 11:00, lucrări de reparații în zona mediană, astfel că a doua bandă este restricționată pe tronsonul kilometric 68 - 69, în zona localității Găești, județul Dâmbovița.

„Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea opririi pe benzile de circulație sau pe banda de urgență, în mod nejustificat!“ - au mai precizat polițiștii INFOTRAFIC

Citește și: 

CNAIR, anunț despre reabilitarea podului peste brațul Borcea, de pe Autostrada A2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii