Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ATENȚIE ȘOFERI Trafic de coșmar pe bulevardul Mamaia din Constanța! Sunt coloane uriașe de mașini (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Oct, 2024 18:04 686 Marime text
Traficul pe bulevardul Mamaia din Constanța este îngreunat în această după amiază din cauza unor lucrări ce se vor desfășura în zona intersecției de la Delfinariu. 

Mai exact RAJA SA anunță că pe bd. Mamaia,în zona intersecției de la Delfinariu se vor executa lucrări de reabilitare și extindere a colectoarelor, cu diametre ce ajung până la 1.000 mm.

Potrivit SC RAJA SA, inițial, s-a lucrat la înlocuirea conductelor de peste 70 ani, pe tronsonul de la intersecția cu strada Ion Rațiu către Delfinariu, inclusiv cu înlocuirea sistemelor de pe străzile adiacente și preluarea acestora în rețeaua principală de pe bulevard.

Pentru buna desfășurare a circulației auto în zonă în perioada desfășurării intervențiilor, inițial se va desființa scuarul central, pe o distanță de aproximativ 100 metri, și se va asfalta zona pentru a permite desfășurarea traficului auto pe două benzi în fiecare sens.Aceste lucrări preliminare vor dura aproximativ două săptămâni, urmând ca începând cu data de 14 octombrie 2024, să fie demarată reabilitarea propriu-zisă aovoidului cu diametrul de 1.000 mm.

În acest sens, pe bulevardul Mamaia, în zona intersecției cu strada Zorelelor, traficul auto va fi restricționat pe primele două benzi pe sensul de mers către Stațiunea Mamaia.

În această după amiază coloana de mașini se întindea pe kilometri pe sensul către Mamaia. 

Citește și: 

Încep lucrările în zona intersecției de la Delfinariu din 30 septembrie 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii