Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

ro

02 Jun, 2024 14:32 505 Marime text





 
  • Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să fie încheiat un acord cadru pentru o perioadă de 48 de luni.

Potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP), achiziţia implică încheierea unui acord-cadru, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este 60.000 lei, conform Agerpres.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 iulie 2024, ora 15:00.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preţ, iar perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să îşi menţină oferta este de trei luni de la termenul limita de primire a ofertelor.

Autoritatea Vamală Română se organizează şi funcţionează în subordinea Ministerului Finanţelor, ca organ de specialitate al administraţiei publice centrale în domeniul vamal, instituţie publică cu personalitate juridică. Autoritatea asigură aplicarea politicii vamale şi a legislaţiei în domeniul accizelor şi exercită atribuţiile stabilite prin lege.

Sumele necesare în vederea funcţionării Autorităţii se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Finanţelor, precum şi din alte surse, potrivit legii.
 
 
Citește și
Acționarii CN APM Constanța SA, convocați în ședință. Se aprobă transferul unui teren către Autoritatea Vamală Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii