Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire emisă de Primăria Constanța. Se va amenaja un sistem de semaforizare la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Mircea cel Bătrân

ro

02 Jul, 2024 09:49 174 Marime text
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire pentru Serviciul Drumuri, Parcări și Transport din Primăria Constanța care vizează modificarea unei intersecții din oraș.
 
Prin AC 604 din data de 2 iulie 2024, se dorește crearea unui sistem de semaforizare la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Mircea cel Bătrân, strada Răscoala 1907, strada Ștefan Mihăileanu și strada Atelierelor, documentul fiind valabil 24 de luni.
 
Strada Cuza Vodă se află în curs de reabilitare încă din anul 2020, fiind inclusă în cadrul unui proiect de mobilitate urbană finanțat din fonduri europene, care vizează zona centrală a orașului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.   
 

 
Citește și:

Atenție șoferi! Trafic blocat pe strada Cuza Vodă din Constanța pentru efectuarea unor lucrări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii