Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire pentru o investiție la adăpostul pentru câinii fără stăpân din Constanța

ro

17 May, 2024 10:07 503 Marime text
Primăria Constanța a eliberat o autorizație de construire ce vizează viitorul adăpost pentru câinii fără stăpân de pe strada Câmpul cu Flori.
 
Mai precis, prin AC 412 din data de 15 mai 2024, Municipiul Constanța va construi un post de transformare și racordare la rețeaua electrică a obiectivului „Adăpost pentru câini fără stăpân”, ce se va edifica pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 din Constanța. Documentul este valabil 24 de luni.
 
Prin Certificatul de Urbanism nr. 620 din data de 17 februarie 2021, Primăria Constanța dorește amenajarea unui adăpost fără câini fără stăpân, faza DALI, inclusive PAC, Proiect Tehnic, DDE+CS, studii. Valabiltiatea documentului este de 12 luni.
 
Amintim că, în ianuarie 2021, Municipiul Constanța lansa un anunț de achiziție pentru serviciul de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Reamenajarea adăpostului pentru câini fără stăpân" (studii de teren - studiu topografic, studiu geotehnic, DALI, deviz estimativ, PAC, PT, DDE, CS, documentatii pentru obtinerea avizelor/acordurilor)".

Citește și

Constanța. Aproape 200 de câini așteaptă să fie adoptați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii