Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie la Constanța! Mai multe zone din municipiu, fără apă la robinete. Vezi dacă ești afectat

ro

20 Oct, 2024 20:31 614 Marime text
Foto: PexelsÎn cursul acestei seri - 20 octombrie 2024, magistrala cu diametrul de 800 mm, din zona Pod butelii din municipiul Constanța, a suferit o avarie.

Potrivit SC RAJA Constanța, magistrala ce pleacă de la stația de tratare și pompare Palas asigură necesarul de apă pentru mai multe zone din municipiu. 

Pentru realizarea lucrărilor de reparații, s-a redus pomparea pe conducta avariată din stația Palas și prin urmare, până la remediere, au rămas fără apă abonații din cartierele și zonele : Medeea, Inel I, Inel II, Anda, CET, Km 4-5 și Aurel Vlaicu.

„Echipele de intervenție fac toate manevrele de vane necesare pentru a izola zona avariei, să nu fie necesară oprirea stației de tratare și pompare Palas. Având în vedere diametrul conductei, debitul de apă este mare, ceea ce îngreunează foarte mult desfășurarea lucrărilor de reparații. În plus, din cauza volumului mare de apă, terenul în zonă este instabil, ceea ce face ca intervențiile să fie și mai dificile.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii