Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral are un nou șef temporar. Despre cine este vorba? (DOCUMENTE)

ro

25 Jul, 2024 15:24 508 Marime text



Conform deciziei ANAR nr 568/25.07.2024  Art. 1, începând cu data 25.07.2024 se numește temporar în funcția de Director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, Stelică Hagi.

Stelică Hagi este șeful Serviciului de Implementare a Proiecte Europene cadrul ABADL și membru în comitetul director la Administrația Bazinală de Apa Dobrogea – Litoral.

În ultima declarație de avere, depusă pe 15 februarie 2023, Hagi a menționat că deţine un autoturism marca Skoda octavia, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 90.901 lei de la ABADL. În ultimul an fiscal, soția sa, Monica Hagi a încasat salariul de 72.925 lei de la Primăria Constanța.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Apele Dobrogea.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Stelică Hagi.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii