Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertizare DSP Constanța Cantitate ridicată de E-Coli depistată în zona plajelor neamenajate din localitățile Vadu și Corbu

ro

02 Aug, 2024 09:54 307 Marime text
Foto cu rol ilustrativDirecția de Sănătate Publică a Județului Constanșța a făcut publice rezultatele analizelor apei de mare din zona Corbu și Vadu – plaje neamenajate.

Potrivit reprezentanțiulor DSP Constanța, în zona plajelor neamenajate din localitățile Vadu și Corbu din județul Constanța, probele de apă de mare sunt neconforme, conținând o cantitate peste limitele admise de bacterii coliforme (Escherichia Coli).

„Având în vedere această situație, recomandăm evitarea îmbăierii în zonele de plajă din dreptul celor două localități, până la normalizarea situației. Direcția de Sănătate Publică Constanța va efectua probe de control care vor fi comunicate publicului. Această situație nu afectează celelalte zone de îmbăiere aflate în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, care sunt conforme și nu prezintă pericol pentru sănătate“ - au precizat reprezentanții DSP Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii