Bar Master Competition, la Mamaia
Bar Master Competition, la MamaiaCea de-a patra ediţie a ligii naţionale de bartending profesionist începe pe 29 iulie, în staţiunea Mamaia.
Prima etapă a Bar Master Competition 2009, se va desfăşura la terasa Cafe Del Mar, de la ora 19.00. Barmanii vor avea de trecut două probe: Speed Opening şi Working & Exhibition Flair. La prima, concurenţii trebuie să desfacă în cel mai scurt timp cinci sticle de bere, fiecare având două încercări. „Timpul va fi măsurat cu sistemul Flairco Tournament Display, creat special pentru această probă", precizează organizatorii. În schimb, la cea de-a doua probă, se va puncta tehnicitatea, originalitatea, prezenţa scenică. Barmanii vor trebuie să pregătească un cocktail Cuba Libre şi un MB Daiquiri în cinci minute. Juriul va fi cu ochii pe ei şi, în caz că vor stropi cu băutură, vor turna incorect, vor sparge pahare sau vor lipsi ingrediente, vor fi depunctaţi. Băuturile vor fi preparate prin tehnici Working Flair şi Exhibition Flair. Juriul este format, ca şi anul trecut, din Marius Gogoaşă, Costin Bucur şi Costin Gogoaşă. Mai multe informaţii despre competiţie găsiţi pe www.foodandbar.ro .
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp