Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat bătut, în București, pentru un rucsac

ro

19 Nov, 2023 14:43 998 Marime text
Sursa foto: Facebook

 
  • Victima a fost lovită, de mai multe ori, cu un obiect dur de un bărbat de 45 de ani
  • A fost apoi deposedat de rucsacul în care avea mai multe obiecte personale
 
La data de 18 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti –Secția 2 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 45 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, potrivit Poliției Capitalei.
 
La data menționată, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.05, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 1, un alt bărbat l-ar fi lovit în repetate rânduri, cu un obiect dur, și l-ar fi deposedat de un rucsac, în care avea diverse bunuri personale.
 

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma activităților specifice, au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ale cărui semnalmente corespundeau persoanei căutate”, spun polițiștii.
 

Acesta și-a recunoscut fapta, asupra lui fiind găsit rucsacul în cauză și obiectul folosit pentru lovirea persoanei vătămate.
 

„Prin urmare, bărbatul a fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”,  mai informează sursa citată.
 

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, conform sursei.
 

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, conchide Poliția Capitalei.

 
Citește și
Tânăr cu comportament suspect, depistat pe bulevardul 1 Mai. Ce au constatat polițiștii 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii