Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanța, arestat pentru încălcarea ordinului de restricție

ro

17 Sep, 2024 11:40 197 Marime text

Mașină de poliție, Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

În data de15 septembrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 37 de ani.

Potrivit unui comunicat din partea IPJ Constanța, bărbatul esta bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor prevăzute prin ordinul de protecție, încălcarea măsurilor prevăzute prin ordinul de protecție provizoriu (ambele emise în favoarea fostei sale concubine) și violare de domiciliu. 

Astfel, în data de 29 iulie 2024, nu ar fi avut asupra sa terminalul mobil ce i-a fost predat în urma montării dispozitivului electronic de supraveghere. Pe urmă, în data de 22 august 2024, bărbatul și-ar fi demontat dispozitivul electronic de supraveghere, ulterior acesta fiindu-i din nou montat.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța mai precizează în comunicat că în data de 2 septembrie 2024, bărbatul și-ar fi demontat dispozitivul electronic de supraveghere, urmând ca în data de 4 septembrie 2024, acesta să nu respecte măsurile dispuse prin ordinul de protecție, în sensul că terminalul mobil ar fi avut acumulatorul descărcat. 

În data de 15 septembrie 2024, ar fi pătruns în imobilul în care locuiește fosta sa concubină, refuzând să-l părăsească la solicitarea acesteia.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 16 septembrie a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

 

Citește și:
Știri ConstanțaȘofer băut implicat într-un accident rutier în Constanța!
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii