Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 04 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie între 11 bărbați în incinta unei săli de jocuri din București. Unul dintre ei a ajuns la spital

ro

04 Sep, 2024 12:06 203 Marime text

Foto cu rol ilustrativ


 
Marți, 3 septembrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 25 Poliție au reținut 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 

La data menționată, în jurul orei 02:30, polițiști din cadrul Secției 25 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că în incinta unei săli de jocuri din Sectorul 6, are loc un conflict între mai multe persoane, precizează Poliția Capitalei.

 
Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au depistat 18 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, care ar fi fost implicate în eveniment.
 
De asemenea, un echipaj din cadrul SMURD a procedat la acordarea primelor îngrijiri medicale. Un bărbat, în vârstă de 32 de ani a fost transportat, ulterior, la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.
 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că  la data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, în timp ce se aflau în incinta sălii de jocuri, între două grupuri, alcătuite din 11 bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, mai transmite sursa citatiă.

 
Ulterior, disputa ar fi escaladat în exteriorul locației, context în care aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc, prin folosirea de obiecte contondente, tulburându-se, astfel, ordinea și liniștea publică.
 
De asemenea, în sarcina a doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 29 de ani, s-a reținut și săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, constând în aceea că, în timp ce se aflau în interiorul sălii de jocuri, aceștia s-ar fi agresat fizic, reciproc.
 
Toate persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul subunității pentru audieri.
 

 În baza probatoriului administrat, față de 11 bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați magistraților cu propuneri legale, a încheiat sursa citată.

 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Citește și:
Poliția CapitaleiUn tânăr de 16 ani a încercat să se sinucidă, în timp ce era în arest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii