Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret (FONT) Constanța inaugurează Zbor - un spațiu de explorare dedicat tinerilor

ro

19 Sep, 2024 16:22 490 Marime text
Zbor - un spațiu de explorare dedicat tinerilor

Constanța, 19 septembrie 2024. Banca Comercială Română și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret (FONT) Constanța inaugurează, joi, 19 septembrie 2024, hub-ul Zbor, un spațiu sigur și creativ pentru dezvoltare personală, profesională și socială.
Zbor este un loc unde tinerii pot explora și valorifica potențialul lor, prin intermediul activităților de educație informală, mentorat și coaching.
 
Proiectul Zbor, susținut de BCR și realizat împreună cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret (FONT) Constanța, reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii din comunitate. Aici, aceștia vor putea participa la diverse cursuri de educație financiară, antreprenorială și digitală, precum și la activități care promovează sustenabilitatea și gândirea critică.
 
România este țara cu cei mai mulți tineri din Europa Centralăși de Est. Și fiecare regiune are oportunități multe și diferite pentru ei. De exemplu, în Constanța, tinerii pot fi inițatiatorii unor clustere de turism, de comerț sau mediu,în care vor putea nu doar să pregătească forță de muncă pentru diferitele domenii, ci să regândeascăîn totalitate viitorul orașului și al economiei locale. Pentru asta au nevoie să se adune într-un loc care le ofere inspirația, contextul și informația care să le punăîn valoare ideile și energia.
Asta face hubul Zbor
”, a declarat Ionuț Stanimir, Director de Marketing & Comunicare BCR
 


Ce oferă Zbor? Zbor este mai mult decât un simplu hub. Este un spațiu unde ideile circulă liber, fără bariere sau temeri. Tinerii vor putea să-și exprime creativitatea și să colaboreze într-un mediu incluziv, unde feedback-ul lor este esențial pentru conturarea activităților viitoare. În cadrul Zbor, accentul este pus pe dezvoltarea abilităților de comunicare, colaborare și implicare în comunitate, oferind totodată acces la resurse și mentori care să-i susțină pe parcursul lor de învățare și creștere”, a declarat Elena Iordache, Managerul hubului Zbor Constanța.
 
Zbor - un proiect național. Constanța este primul oraș care beneficiază de lansarea acestui proiect, dar Zbor face parte dintr-o rețea națională de hub-uri dedicate tinerilor din România. Acest proiect amplu are ca scop facilitarea unui cadru sigur și deschis pentru tineri, prin acces la activități de educație non-formală, socializare și dezvoltare profesională.
 
Prin Zbor, BCR continuă să își extindă implicarea în comunitate, investind în educația și viitorul tinerilor din România, pentru a crea un mediu sănătos și sigur, unde aceștia să își poată construi viitorul cu încredere.
 



Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.
 
BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 20 centre de afaceri și 18 birouri mobile dedicate companiilor și 319 unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 71% sunt unități unde operațiunile cu numerar se efectuează doar la echipamente (cashless). BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de o rețea națională extinsă de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproximativ 2.000 de echipamente, și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.
 


Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa de Comunicare:comunicare@bcr.ro
Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii