Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri România Bianca Drăgușanu, afaceri declarate în cădere liberă

ro

18 Jul, 2024 15:27 329 Marime text
Sursa foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, cu numele legitim Drăgușanu-Calintir Anca-Bianca, este asociat unic în societatea Bella Dream Star SRL București, pe care funcționează o croitorie. Societatea este administrată de către Năboiu Oana-Roxana, sora Biancăi Drăgușanu.
Firma are punct de lucru în București la adresa str. Vaselor 30, mansardă, și sediul social la domiciliul Biancăi Drăgușanu
 
Despre societatea Bella Dream Star SRL(2014) București
 
Bianca Drăgușanu a înființat societatea Bella Dream Star SRL(2014) București în anul 2014, când încă era căsătorită cu Victor Slav și se numea  Slav Anca-Bianca. Bianca a deschis o croitorie, a lansat brandul By Bianca Drăgușanu cu o puternică mediatizare unde vedeta era în centru.
 
Societatea Bella Dream Star SRL(2014) București, afaceri declarate modeste. Profitul a scăzut cu 90%
 
Bianca Drăgușanu a înregistrat pentru anul fiscal 2023 scăderi de 21% la cifra de afaceri de 640.306 lei, profit cu 90% mai puțin, în valoare de 18.147 lei, și datorii de 282.397 lei
 
Bianca Drăgușanu a fost asociată cu Branca (fostă Nazarie) Florina șase ani
 
În anul 2016, Bianca deja revenise la numele Drăgușanu-Calintir și o cooptează ca asociat cu 30% și administrator pe Nazarie, actuală Branca Florina, din București.

Branca (fostă Nazarie) Florina s-a retras din societatea Bella Dream Star SRL (2014) București la începutul anului 2022 și Bianca Drăgușanu s-a angajat să îi achite 90.000 lei contravaloare dividende în contul personal.

Bianca Drăgușanu a devenit asociat unic, iar sora ei Naboiu Oana-Roxana a preluat administrarea companiei.
Naboiu (fostă Drăgușanu-Calintir) Oana-Roxana a mai deținut calitatea de asociat în firma radiată cu sediul în Călan, județul Hunedoara Colours Miss SRL(2015).
 
Bianca Drăgușanu, afaceri la Lehliu-Gară
 
Bianca Drăgușanu, cu numele legitim Drăgușanu-Calintir Anca-Bianca, a mai deschis o afacere acum cinci ani, cu sediul social la Lehliu-Gară, cu activitate de comerț cu ridicata îmbrăcăminte și încălțăminte. 
Societatea Bella Dream Collection SRL (2019) Lehliu-Gară a fost înființată de trei asociați în cote egale Drăgușanu-Calintir Anca-Bianca, Nazarie( Branca) Florina și Stoica Eduard-George (M.Of. 3047/2019).
Bianca Drăgușanu și Branca (fostă Nazarie) Florina s-au retras din societate în luna august 2021 (M.Of. 3338/2021).
 
Stoica Eduard-George din Lehliu-Gară este în prezent asociat unic și administrator al societății Bella Dream Collection  SRL (2019). Societatea a declarat pierderi pe linie pentru anul 2023, scădere cu 88% cifra de afaceri și 95% la profit.
 
Descinderi într-un dosar de evaziune fiscală
 
Bianca Drăguşanu alături de un fost poliţist local şi alţi doi suspecţi au fost ridicaţi, astăzi, 18 iulie 2024, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice (SICE) şi duşi la audieri într-un dosar de evaziune fiscală, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.
 
Aceştia sunt suspectaţi că aduceau haine de lux - blănuri, paltoane, geci din piele din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei lui Drăguşanu (Bella Farfallina SRL), sub marca proprie „Boutique Leather & fur” pe paginile unui site, pe Facebook şi Instagram (CCM Boutique), fără a declara veniturile la stat.
 
Hainele erau expuse într-un magazin fizic, pentru prezentare, situat pe şoseaua Berceni nr. 96, fiind vândute exclusiv online, atât în Romania, cât şi în străinatate, au spus anchetatorii.

Despre Bella Farfallina SRL
 
Firma a fost înființată în 2017 de către Constantin-Cosmin Crunteanu și a fost administrate de acesta. În 2022, Crunteanu majorează capitalul social al societății prin participarea viitorilor asociați – Nicoleta-Rodica Ionescu și Anca-Bianca Drăgușanu-Calintir. În februarie 2024, Anca-Bianca Calintir-Drăgușanu a ieșit din firmă.
 
În prezent, conform termene.ro, cei doi asociați ai societății sunt Nicoleta-Rodica Ionescu (59.09%), care este și administrator, și Constantin-Cosmin Crunteanu (49.91%).
 
Potrivit datelor Ministerului Finanțelor, în 2022, cifra de afaceri era de 0 lei, cu un profit înregistrat de 0 lei și cu un salariat.
 

 
Surse de documentare: termene.ro și portal.onrc.ro.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Surse Bianca Drăgușanu, dusă la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală! (VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii