Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul intervențiilor IPJ Constanța. Șoferi băuți și drogați, pe șoselele din municipiu

ro

22 Aug, 2024 21:30 258 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța







La data de 22 august a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, în stațiunea Mamaia, a avut loc un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism și un stâlp, conform IPJ Constanța.
 
„Conducătorul auto, un bărbat, de 27 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, spun  polițiștii.
 
Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.
 
La data de 22 august a.c., în jurul orei 07.33, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Rândunelelor din localitatea Amzacea.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Totodată, a fost testat cu aparatul din dotare și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.
 
La data de 21 august a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia, a avut loc un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între trei autoturisme.
 
Unul dintre conducătorii auto, un bărbat, de 36 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, conform IPJ Constanța.
 
„De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise”, transmit oamenii legii.
 
 
Totodată, la data de 22 august a.c., în jurul orei 04.35, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au identificat un bărbat, de 20 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Acesta a fost testat cu aparatul din dotare și au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

În toate cauzele, cercetările sunt continuate de polițiști.
 

 
Citește și
Polițiștii din Constanța au confiscat arma unui bărbat. Vezi ce au constatat oamenii legii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii