Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul jandarmilor din acest weekend, în municipiul Tulcea. Au fost aplicate amenzi

ro

01 Jul, 2024 15:35 138 Marime text
Sursa foto: Jandarmeria Tulcea




 
  • În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au acționat pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale.  Pe timpul misiunilor executate, nu au fost înregistrate incidente majore, însă, acolo unde au fost constatate încălcări ale Legii, au fost aplicate sancțiuni contravenționale.
 
25 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 avertismente, în valoare de peste  9.000 lei au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a Legii nr.176 din 2024 pescuitului și protecției resursei acvatice vii.
 
Astfel, 11 sancțiuni contravenționale, dintre care cinci avertismente au fost aplicate pentru pescuit recreativ de către persoane care nu dețin permis de pescuit recreativ, încălcarea condițiilor de pescuit recreativ prevăzute în permis, exercitarea pescuitului recreativ cu mai mult de 3 undițe și/sau 4 lansete cu câte două cârlige pe fiecare și reținerea de către pescarul recreativ a resurselor acvatice vii sub dimensiunile minime legale, potrivit Jandarmeriei Tulcea.

Alte 14 sancțiuni contravenționale dintre care cinci avertismente au fost aplicate pentru proferarea de injurii în spațiul public, apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat, consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, participarea la scandal în locuri publice și tulburarea liniștii locatarilor.
 
De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea unei infracțiuni de furt pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Citește și

Militarii Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" Constanța și jandarmii din Tulcea își unesc forțele (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii