Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul MAI, după furtunile puternice din weekend

ro

20 Nov, 2023 11:02 586 Marime text




Sursa foto: Facebook
 
  • În acest sfârșit de săptămână, angajații Ministerului Afacerilor Interne au fost în alertă pentru a interveni rapid în sprijinul cetățenilor afectați de fenomenele hidrometeorologice severe.
 
În urma fenomenelor periculoase au fost înregistrate efecte în 79 de localități din 19 județe (AG, BH, BR, BZ, CL, CS, CT, DJ, GL, HD, IL, IS, PH, SV, TR, TL, VL, VS și VN), unde s-a intervenit pentru îndepărtarea unor elemente de construcție de la 50 imobile, pentru degajarea a 411 copaci și a 19 stâlpi de electricitate prăbușiți pe carosabil. Aproape 60 de autoturisme au suferit avarii, conform MAI.
 
De asemenea, angajații MAI au intervenit pentru evacuarea apei din patru case, o anexă gospodărească, două curți și patru subsoluri (1 la un operator economic, 1 la o instituție publică - spital), cât și de pe două străzi. 
 
Din cauza stratului de zăpadă depus pe carosabil circulația rutieră a fost temporar afectată pe două drumuri naționale (DN 1/BH și DN 17/SV) și trei drumuri județene (DJ 608A/CS, DJ 708D/HD și DJ 223/CT).
 
Ca urmare a vântului puternic, au fost suspendate manevrele în toate porturile din județul Constanța pentru anumite intervale de timp, mai transmite sursa.
 
Citește și
Razie a polițiștilor, în Năvodari! Ce au constatat oamenii legii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii