Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bizarerii în familia primăriţei din Grădina Soţii Funda se despart, dar rămân parteneri

ro

28 Oct, 2010 00:00 9049 Marime text
funda.jpgSonia Funda, fiica primăriţei din Grădina, divorţează de Ion Funda, însă rămâne parteneră de afaceri cu acesta în firma pe care o deţin împreună din 2005.

Din Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 4410/26.10.2010 aflăm că cei doi au hotărât pe 28.09.2010 schimbarea sediului social al firmei Nelson Trans Auto SRL Constanţa. Ion şi Sonia Funda deţin fiecare 50% procent din beneficiile şi pierderile firmei, care are ca activitate principală transporturi cu taxiuri, administrator fiind Ion Funda. Contactat telefonic, Ion Funda a precizat că a decis schimbarea sediului social al firmei pentru a primi corespondenţa la noua reşedinţă unde s-a mutat după ce a decis separarea de soţie. Sonia Funda a înregistrat divorţul de soţul său, la Judecătoria Constanţa, pe 07.10.2010. Potrivit lui Ion Funda, separarea s-ar fi produs în urmă cu trei luni.
De precizat că Ion Funda mai deţine încă două afaceri, dintre care una în parteneriat cu fratele Soniei - Alexandru Iacobici - cumnatul său încă. În SC Buenolact SRL, înfiinţată în 2006, Ion Funda şi Alexandru Iacobici deţin fiecare câte 50% părţi sociale, administrator fiind primul. Funda mai deţine şi 95% din SC N&N Company Activ SRL Constanţa, alături de Niculae Jiga - partener cu 5% din firmă.

În ediţia de marţi relatam că Ion Funda şi Sonia Funda, fiica Gabrielei Iacobici, s-au despărţit cu scandal. Mai exact, ginerele primăriţei a declarat că aceasta, împreună cu fiul şi Sonia, au luat-o cu forţa, de la părinţii săi din Cogealac, pe Briana Cristina - fetiţa de 2 ani şi zece luni pe care o are împreună cu Sonia. De asemenea, el a afirmat că Alexandru Iacobici ar fi pulverizat cu spray lacrimogen în încăperea în care se afla nepoata sa şi alţi doi copii mici, de doi ani şi jumătate, respectiv de patru ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cami 08 Dec, 2010 20:16 omule cu cap,ai dreptate ca prostia,nebunia si sa nu uitam curvia sa nascut in aceasta asa zis ,familie,iacobici.
  • om cu cap 05 Dec, 2010 19:51 poi stii ca atunci cand esti vinovat faci circ ca sa acoperi prostia care ai facut o. Si asta face si ,,the boss family Iacobici"....Iar Nely.... cred ca a fost orb si surd cad a luat o de sotie pe ,,Sonia the best"...... Sunt apa si uleiul....dar nu i nimik e bine k sa trezit ... mai tarziu.. dar sa trezit.....
  • Anonim 24 Nov, 2010 21:35 Dc nu si ar pune silicoane?dak are bani..orice femeie vrea sa arate bn...pacat de fetita lor...k ea sufera...Nimeni nu stie ce s a intamplat intre ei doi si cn este vinovat .Nu inteleg dc acuzati knd pe nely knd pe sonia?k nu ati stat voi impreuna cu ei...dak nu te m ai intelegi asta e viata merge inainte pt aman2!Nu te faci de ras k divortezi sau dak te certi nu sunt nici primii nici ultimii...
  • vizitator 06 Nov, 2010 22:48 Nely e prea mandru ca sa umble dupa bani si dupa "no name " ! Pentru domnisoara NO NAME si pentru maimuta idioata , Sonia : UN VULTUR NU SE POATE COBORI LA NIVELUL UNEI RAME !
  • admiratoare 06 Nov, 2010 21:11 no name,iti miroase gura a caca nu pomeni numele acestui baiat decit, dupa ce iti dezinfectezi gura cu aid sulfuric.neli mare om mare caracter.
  • no name 05 Nov, 2010 10:25 Nely ai vrut bani si averi...acum culege ce ai semanat...v-ati facut de c***t in ultimul hal, ati ajuns de rasul lumii. Vai de mama voastra la toti...un golan si-o c***a.
  • NU CONTEAZA 30 Oct, 2010 09:11 Daca tot ti-ai pus buze si silicoane de ce naiba nu ti-ai facut ceva si cu curu asta?Este cat CASA POPORULUI.Vai de capu vostru.tu si cu maicata care se crede buricul pamantului sunteti doua c..ve.Mai faceati ceva pt Gradina ca si asa este uitata de lume,vai de mama voastra nu iti trebuia silicoane,ca tot naspeta esti SONIO!!!!Tot maimuta paroasa esti!Epileaz-TE dracu pe fata!!!!!!!!