Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blugi Baggy & Wide Leg - tendința anului pentru ținute relaxate și încrezătoare

ro

23 Jul, 2024 13:15 162 Marime text

Populari în anii '90, de câțiva ani blugii largi sunt din nou în atenția fashionistelor. După cum deja am observat, anul 2024 a adus cu sine o revenire a confortului și stilului casual. Iar blugii baggy și wide leg sunt piesele vestimentare care definesc perfect această tendință. Departe de a fi o simplă modă trecătoare, sunt elemente indispensabile în garderoba celor care doresc să arate și să se simtă bine. Dacă te întrebi cum îi poți purta în ținutele tale, descoperă câteva idei care să te ajute să îți exprimi atitudinea relaxată și încrezătoare.
 

Blugi baggy și blugi wide leg la modă - confort, stil, eleganță și fluiditate într-un singur pantalon

 
Blugii largi sunt acea pereche de pantaloni care redefinesc ideea de confort. Dacă până acum purtam pantaloni de trening atunci când doream să fim confortabile, astăzi putem purta blugi baggy femei - House Brand și să fim atât comode, cât și stilate. Având un croi larg și lejer, conferă un look relaxat, ideal pentru zilele în care vrei să arăți bine, dar vrei să-ți etalezi și stilul. Sunt și ușor de adaptat cu diferite piese vestimentare din garderobă, de la tricouri și hanorace, la cămăși și sandale elegante.
Pentru că o pereche de blugi wide leg la modă emană și eleganță și fluiditate, vor reuși să atragă toate privirile. Linia largă a pantalonilor ascunde imperfecțiunile și creează un look echilibrat, indiferent de tipul de corp. Merg perfect în ținute elegante pentru job, un brunch casual, dar elegant, și nu numai.
 

Blugi baggy și wide leg - perfecți pentru zeci de ocazii

 
Un aspect fascinant la acești blugi îl reprezintă faptul că pot fi purtați în numeroase ocazii, indiferent de stilul tău. Alege modele de blugi largi de dama populare și joacă-te cu proporțiile. Blugii largi își găsesc locul în ținutele de zi cu zi, alături de tricouri simple și adidași în culori neutre. Cu o cămașă eleganță și pantofi cu toc kitten, sunt ideali pentru o zi la birou. Pentru ieșiri în oraș, pot fi combinați cu un crop top și sandale. În combinație cu hanorace și sneakerși, o pereche de blugi baggy cu buzunare largi creează un stil urban perfect. 
Atât blugii baggy, cât și cei wide leg, sunt în prezent, o alegere stilistică perfectă pentru confort și ținute versatile. Nu sunt doar tendințe trecătoare, așadar merită să-i ai în garderobă. Adaptabili și stilați, permit purtătoarelor să-și exprime confortul și încrederea într-un mod modern și cool. Alege-ți modelele preferate, diversifică-ți ținutele și descoperă toate posibilitățile stilistice pe care acești blugi ți le oferă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii