Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boutique Lavender Fest se întoarce la Mereni O sărbătoare a lavandei și a relaxării

ro

12 Jun, 2024 17:00 2850 Marime text


Începând cu 15 iunie, localitatea Mereni din județul Constanța va găzdui cea de-a doua ediție a mult așteptatului festival Boutique Lavender Fest, un eveniment dedicat iubitorilor de lavandă și natură. După succesul răsunător de anul trecut, festivalul revine cu activități și experiențe și mai uimitoare, menite să aducă bucurie și relaxare tuturor participanților.

O Locație de Vis
Comuna Mereni, situată la aproximativ 30 km de Constanța, va deveni timp de trei săptămâni un tărâm al lavandei, oferind un cadru unic și inconfundabil pentru toți cei care doresc să evadeze din agitația urbană. Evenimentul se va desfășura zilnic, de luni până joi între orele 14:00-20:30, iar de vineri până duminică între orele 10:00-20:30, în perioada 15 iunie - 7 iulie.

Surprize și Delicii de Lavandă
Anul acesta, festivalul va surprinde vizitatorii cu o gamă variată de activități și produse unice pe bază de lavandă. De la răcoritoarele Iced Tea din lavandă, până la decorațiuni uimitoare și produse artizanale din lavandă, participanții vor avea parte de o experiență de neuitat. Printre produsele oferite se numără lumânări handmade din ceară de soia și difuzoare cu bețișoare pentru parfumarea casei, ideale pentru a aduce un strop de relaxare și acasă.



Capturi Fotografice de Poveste
Pentru a păstra amintirile prețioase ale acestei experiențe, un fotograf profesionist va fi prezent la festival, pregătit să surprindă cele mai frumoase momente într-un cadru natural de poveste. O ședință foto de 45 de minute costă 350 RON. Cei interesați își pot programa ședința foto sunând la 0761264815 sau prin email la office@boutiquelavender.ro.

Oportunitatea de a Crea Amintiri Prețioase
Nu ratați această ocazie de a vă bucura de momente de relaxare și bucurie în inima naturii. Festivalul Boutique Lavender Fest promite să fie o sărbătoare a lavandei, oferind vizitatorilor șansa de a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. Vă așteptăm să petrecem împreună în acest cadru de vis!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii