Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Braconaj piscicol pe Marea Neagră! Ce au descoperit polițiștii de frontieră în apropiere de Sulina

ro

01 Jul, 2024 15:31 193 Marime text
Foto: Garda de Coastă700 metri de plase, 87 kilograme de pește şi un exemplar de sturion au fost descoperite de polițiștii de frontieră în timpul unor verificări pe Marea Neagră. 
 
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Marea Neagră, descoperind astfel 700 metri de plase, 84 kilograme de pește și au eliberat în mediul natural un exemplar de sturion.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol pe Marea Neagră, ocazie cu care au identificat mai multe unelte de pescuit de tip setcă, cu o lungime de 700 metri, în acestea fiind capturate 84 kilograme de pește diferite specii și un exemplar de sturion.

Exemplarul de sturion a fost eliberat în mediul natural, peștele predat unei societăți comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării și introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

Citește și: 

Percheziție domiciliară în Adamclisi, județul Constanța, pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii