Budeanu Bogdan Constantin de la Building BNB își face „ordine” în afaceri! Ce se întâmplă cu firmele acestuia
Budeanu Bogdan Constantin de la Building BNB își face „ordine” în afaceri! Ce se întâmplă cu firmele
19 Feb, 2023 15:47
ZIUA de Constanta
4896
Marime text
- În noua firmă este cooptat Erdugan Osman Mehmet, iar Bogdan Constantin Budeanu se retrage din Brilliant Digital SRL
- Între timp, în instanță încă se află pe rol rejudecarea cazului privind anularea documentației prin care Building BNB construiește un imobil în zona Centrului Meteorologic Constanța
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia prin care sunt efectuate modificări în compania Brilliant Digital SRL. Astfel, asociatul unic Budeanu Bogdan Constantin cesionează capitalul social către Erdugan Osman Mehmet. Astfel, fostul asociat uni se retrage și din calitatea de administrator, iar Erdugan Osman Mehmet, cetățean turc, devine administrator cu un mandat pe o perioadă de 50 de ani.
Activitatea principală de activitate rămâne aceeaşi: 6312 - Activităţi ale portalurilor web, iar activităţile secundare vor fi următoarele: clasele CAEN: 6190 - Alte activităţi de telecomunicaţii, 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe, 6820 - Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, 7420 – Activităţi fotografice, 9003 - Activităţi de creaţie artistică, 9329 - Activităţi recreative şi distractive n.c.a., 9511 – Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
Despre Budeanu Bogdan-Constantin
Omul de afaceri constănțean își face „curățenie” prin firme. Budeanu Bogdan-Constantin. Dizolvă și radiază firmele Cars Rental SRL, Brilliant Rental SRL, Flash Score 2015 SRL, Premium Bets SRL, Ultimate Bets SRL, Dinamic Rental SRL, Authentic Rental SRL, Concept Rental SRL, Royal Rental SRL , Super Vision 2015 SRL, District Sport Bar SRL, Eficient Rental SRL, District Rental SRL, Total Bussines Partner SRL și Top Rental SRL.
Se retrage din societățile Brilliant Digital SRL și Brilliant Power SRL, cu activitate portaluri web, și cesionează integral cetățeanului turc Erdugan Osman Mehmet care devine asociat unic și administrator.
Budeanu Bogdan-Constantin deține calitatea de asociat și/sau administrator în societățile BNB Building SRL, BNB Building Avantaj SRL, BNB Building MamaiaSRL, Super Games SRL cu sediul în Eforie Sud și Center Distribution SRL și Super Distribution SRL cu sediul în Topraisar.
Societatea BNB Building SRL (fostă Fenopy Media SRL) a avut ca asociați fondatori pe Vâlcea Ionuț-Flavius și Chivulescu Cătălin care și-au propus să deruleze activități informatice, iar în anul 2016 Chivulescu se retrage, iar Vâlcea Ionuț-Flavius îl cooptează pe Budeanu Bogdan-Constantin cu 4,76% inițial, apoi Vâlcea se retrage, nu înainte de a schimba numele firmei din Fenopy Media SRL și sediul social în Eforie Sud.
Budeanu Bogdan-Constantin asociat unic al BNB Building SRL (fostă Fenopy Media SRL), în iulie 2018 îl cooptează pe cetățeanul turc Dilmen Nyazi, în procente egale și amândoi administratori și declară activitatea cumpărări și vânzări de bunuri imobiliare. Cei doi asociați mai înființează împreună și societatea BNB Building Avantaj SRL cu același sediu și activitate. Dilmen Nyazi se retrage în noiembrie 2021, an în care Budeanu Bogdan-Constantin înființează ca asociat unic și administrator BNB Building MamaiaSRL.
Vâlcea Ionuț-Florian a fost asociat cu familia Pocora și preia terasă în Portul Tomis de la familia Giumba. Vâlcea Ionuț-Florian deține calitatea de asociat șia dministrator în societățile Beach Rezidence SRL, Filozofie Urbană SRL, Pro Smart Servicii SRL și Smart Servicii Instalare SRL. Vâlcea Ionuț-Florian a avut calitate de asociat fondator ca reprezentant legal al societății Smart & Fast Construct SRL, alături de firma importantă a familiei Pocora Elena și Cornel Florin PG Delta Electron SRL Năvodari, în SC Beach Rezidence SRL, înființată în martie 2021. În vara anului 2022 cele două societăți se retrag, asociat unic și administrator este Vâlcea Ionuț-Florian.
Societatea Filozofie Urbană SRLcare deține o terasă în portul turistic Tomis, a ajuns la Vâlcea Ionuț-Florian după o cesiune de părți sociale a familiei Giumba Dănuț și Ana-Maria.
Dilmen Niyazi este acționar majoritar și administrator în societatea Erco SA, și a mai fost asociat în societățile radiate Erco Euro Plast SRL, Erco Textil SRL și Maxima Ferestre SRL, ultima a fost implicată într-un proces complex cu ANAF. SC Super Games SRL desfășoară activități de jocuri de noroc și pariuri și are puncte de lucru în 40 de de localități din județul Constanța.
Procesul cu Constanța Altfel
Pe rolul Tribunalului Constanța a fost reînregistrat dosarul cu numărul 2616/118/2019, trimis spre rejudecare de către Curtea de Apel Constanța, conform deciziei judecătorilor.
În speță, Asociația Constanța Altfel cheama în instanță Primăria, Consiliul Local Constanțam cât și APM Constanța și pe Gheorghe Dan Ciobîcă, pentru anularea unui act administrativ. Este vorba de o autorizație de construire pentru un imobil în proxima vecinătate a sediului Gărzii de Mediu Constanța, de pe bulevardul Mamaia. Actual investitor este, așa cum am mai scris și în edițiile anterioare, Building BNB Mamaia SRL.
Contactat telefonic de către cotidianul ZIUA de Constanța, asociatul unic de la Building BNB Mamaia SRL, Bogdan-Constantin Budeanu, nu a dorit să exprime un punct de vedere legat de speța în cauză. Totodată, Gheorghe Dan Ciobîcă nu a putut fi contactat.
După ce Tribunalul Constanța a respins solicitarea Asociației Constanța Altfel privind anularea autorizației de construire, Curtea de Apel Constanța, în completul format din magistrații Ramona Poppa, Camelia Trifanov și Cristina Belecciu, a trimis dosarul înapoi, spre rejudecare, prin decizia Curții de Apel cu numărul 917/2021. Aceasta a fost pronunțată luni, 5 iulie 2021, în dosarul 2616/118/2019 și, potrivit minutei hotărârii, instanța de control „admite recursul. Casează în tot sentința recurată și trimite cauza spre rejudecare aceleiași instanțe“.
Amintim, recursul fusese declarat de Asociația Constanța Altfel.
Hotărârea Curții de Apel Constanța privind rejudecarea dosarului nu poate fi atacată, astfel că dosarul urmează să se întoarcă la Tribunalul Constanța, unde se va rejudeca cererea de anulare a autorizației de construire a imobilului.
Amintim că Building BNB Mamaia SRL ridică un imobil S+P+6E, pe bulevardul Mamaia 294B, în dreptul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea. Imobilul va avea destinația de locuințe colective, așa cum prezentam într-o ediție anterioară. Societatea a fost autorizată prin Autorizația de Construire 150 din data de 29 ianuarie 2019, prelungită până la data de 29 ianuarie 2021. Construcția propriu-zisă a început la data de 21 ianuarie 2021, având ca termen de finalizare 21 ianuarie 2023. De menționat este faptul că actualul proprietar a cumpărat terenul care avea AC 150 pe numele lui Dan Gheorghe Ciobîcă, ulterior prelungind valabilitatea acesteia.
Blocul va avea 60 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.
Traseul terenului
Dan Gheorghe Ciobîcă a dobândit dreptul de proprietate asupra terenului în suprafață de 1737 mp în baza actului de adjudecare emis în baza unui dosar de executare silită din 2015.
Debitor în acest dosar de executare a fost societatea Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, firma controlată la acea data de către Valentin Gheorghe Ionescu, unul dintre acuzaţii din dosarul retrocedărilor din Constanţa.
În cele din urmă, societatea Buiding BNB Mamaia SRL urmează să ridice un imobil de șase etaje la adresa menționată.
Cine este Dan Gheorghe Ciobîcă
Dan Gheorghe Ciobîcă, asociat în Eco Power Wind SRL, a obținut pe 29 ianuarie 2019 autorizația de construire cu nr.150 „Imobil de locuințe S+P+6E“. În aceeași societate se află și cunoscutul om de afaceri Emanuel Muntmark, conform datelor furnizate de Registrul Comerțului.
Dosarul de anulare a PUZ-ului
Pe rolul Curții de Apel Constanța, se află dosarul cu numărul de 2616/118/2019. Este vorba de recursul la sentința dată de Tribunalul Constanța, care a respins acțiunea intentată de Asociațai Constanța Altfel, împotriva Consiliului Local al Municipiului Constanța, Primarului Municipiului Constanța, lui Ciobîcă Gheorghe Dan și Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. Asociația a cerut anularea actului administrativ. Părțile trebuie să se prezinte la instanță pe 19 aprilie 2021, când este stabilit următorul termen.
Pe 20 iulie 2020, Tribunalul Constanța a dat următorarea soluție pe scurt: „Admite excepția lipsei calității procesual active, invocată de pârâți pe cale de întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Asociaţia Constanţa Altfel, în contradictoriu cu pârâții Consiliul Local Al Municipiului Constanţa Şi Primarul Municipiului Constanţa, Ciobîcă Gheorghe și Agenţia Pentru Protecţia Mediului Constanţa, cu sediul în Constanța, ca fiind formulată de o persoană ce nu are calitate procesuală activă. Obligă reclamanta către pârâții Consiliul local al Municipiului Constanța şi Primarul municipiului Constanța la plata sumei de 1016,45 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu de avocat . Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Calea de atac se depune la Tribunalul Constanța – Secția Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunțată, astăzi, 20.07.2020, în conformitate cu dis part 396 alin 2 c proc civ, prin punerea soluției la dispoziția părților prin grefa instanței”.
Următorul termen în procesul amintit mai sus este 30 martie 2023.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Modificări ample în Filozofie Urbană SRL! Cine sunt noii asociați ai firmei constănțene
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii