Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bugetul MAI suplimentat cu 66,8 milioane lei pentru despăgubiri civile și cheltuieli curente

ro

09 Oct, 2024 18:48 156 Marime text
Sursa foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
 
  • Bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat cu 66,8 milioane lei prin două hotărâri adoptate în şedinţa de guvern de miercuri.
     
Bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat cu 66,8 milioane lei prin două hotărâri adoptate în şedinţa de guvern de miercuri.

Banii sunt necesari pentru plata unor despăgubiri civile şi pentru plata unor cheltuieli curente ale unităţilor din reţeaua sanitară proprie, inclusiv Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” şi Clubul Sportiv „Dinamo” Bucureşti.

„Executivul a aprobat, prin două hotărâri, suplimentarea bugetului Ministerului Afacerilor Interne cu 2,31 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru plata unor despăgubiri civile, şi cu 64,57 milioane lei pentru plata unor cheltuieli curente ale unităţilor din reţeaua sanitară proprie, inclusiv Academia de Poliţie 'Al. I. Cuza' şi Clubul Sportiv 'Dinamo' Bucureşti”, reiese dintr-un comunicat transmis de Executiv. 




Sursă: Agerpres


Citește și:
Guvernul adoptă măsuri pentru sprijinirea fermierilor afectați de secetă. Compensații financiare și suspendarea creditelor până în 2025
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii