Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bulevardul Tomis devine scena celei mai mari petreceri de Halloween din Constanța!

ro

17 Oct, 2024 14:30 200 Marime text
Foto: Primăria ConstanțaBulevardul Tomis devine pe 2 și pe 3 noiembrie scena celei mai mari petreceri de Halloween din Constanța! Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, terasele și cafenelele dintre Miga și Capitol vor intra în joc și vor crea decorul perfect, transformând bulevardul într-un loc plin de culoare și mister, unde vrăjitoarele, pirații, vampirii și animale fantastice vor prinde viață.

„Pregătiți-vă costumele de Halloween, pentru că vă așteaptă concursuri deosebit de interesante și amuzante, în același timp: cel mai reușit, cel mai înfricoșător, cel mai mic participant, cel mai amuzant, cel mai original, cel mai inspirat costum, iar premiile vor fi numeroase și atrăgătoare.

Și surprizele nu se opresc aici. Copiii, dar și părinții, costumați în cele mai amuzante și înfricoșătoare personaje, sunt invitați să participe la multe activități captivante: flashmob, ateliere și activități interactive sau parada costumelor.

Pregătiți-vă pentru un weekend plin de distracție, aventuri și magie, ideal pentru a crea amintiri speciale alături de cei dragi“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Halloween 2023Idei originale și haioase pentru dovleci de Halloween (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii