Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadrele didactice de la Liceul „Emil Palade” Constanța vor fi instruiți de o companie din București pentru utilizarea smartlab-urilor (DOCUMENTE)

ro

23 Sep, 2024 17:00 436 Marime text
Liceul Teoretic „Emil Palade” Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Prin intermediul a patru sesiuni de instruire de câte 24 de ore fiecare (12 ore teorie + 12 ore practică), Smis Training Experts & Consultants SRL își propune să ofere cunoștințe teoretice solide, precum și experiențe practice pentru a sprijini cadrele didactice în adoptarea și utilizarea eficientă a smartlab-urilor în procesul de învățare
 
Liceul Teoretic „George Emil Palade” Constanța a alocat suma de 43.532,26 de lei pentru instruirea cadrelor didactice în privința implementării proiectului SMARTLAB.
 
Câștigătorul achiziției atribuite prin cumpărare directă este Smis Training Experts & Consultants SRL.
 
Potrivit detaliilor din anunțul de atribuire, Smis Training Experts & Consultants SRL se angajează să ofere un program cuprinzător de instruire dedicat cadrelor didactice interesate să își dezvolte competențele în domeniul tehnologiei educaționale și să implementeze cu succes conceptul de smartlab în mediul lor de învățământ.
 
Prin intermediul a patru sesiuni de instruire de câte 24 de ore fiecare (12 ore teorie + 12 ore practică), Smis Training Experts & Consultants SRL își propune să ofere cunoștințe teoretice solide, precum și experiențe practice pentru a sprijini cadrele didactice în adoptarea și utilizarea eficientă a smartlab-urilor în procesul de învățare.
 
Anunțul de atribuire a fost publicat astăzi, 23 septembrie a.c., în SEAP.
 
Despre Smis Training Experts & Consultants SRL
 
Potrivit termene.ro, firma a fost fondată pe 19 august 2005, are sediul în București și obiectul de activitate este „alte forme de învățământ n.c.a.”.
 
În anul 2023, Smis Training Experts & Consultants SRL a realizat o cifră de afaceri de 663.276 de lei, un profit egal cu 103.827 de lei și a avut patru angajați.
 
Conform termene.ro, asociatul Smis Training Experts & Consultants SRL este Picioruș Georgeta-Sorina. Ea administrează firma alături de Picioruș Alexandru Eduard.
 
Potrivit datelor din RECOM, Picioruș Georgeta-Sorina apare în alte două firme. Este vorba despre: Formare Profesională Plus SRL și Structural Management Innovative System SRL. Picioruș Alexandru Eduard mai este în: Formare Profesională Plus SRL, Structural Management Innovative System SRL, Smis Asset Hub Soa SRL și Littlefootdesign SRL (radiată).
 
Conform licitatiapublica.ro, Smis Training Experts & Consultants SRL are 537 de cumpărări directe câștigate la nivel național. Dintre acestea, 27 au legătură cu județul Constanța, iar primul a fost parafat la data de 18 aprilie 2024.
 
Toate cumpărările directe ale Smis Training Experts & Consultants SRL încheiate cu autorități contractante din județul Constanța pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Locuri de muncă Constanța Liceul Teoretic „George Emil Palade” din Constanța scoate la concurs un post vacant. Detalii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii