Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania BCR „Alege bine pentru tine” Două familii din București și Târgoviște au câștigat două studiouri din complexul Lake On Mamaia (FOTO + VIDEO)

ro

13 Sep, 2024 09:00 231 Marime text
Campania BCR „Alege bine pentru tine”. Foto: ZIUA de Constanța
  • Locuințele sunt moderne, amplasate pe malul lacului Siutghiol și oferă o priveliște minunată
  • Câștigătorii studiourilor sunt Florin Daniel Ilinca din Târgoviște și Ana Maria Ulmeanu din București. Ei au participat în campania BCR „Alege bine pentru tine”, derulată între martie – august 2024
 
Miercuri, 11 septembrie 2024, reprezentanții Băncii Comerciale Române au anunțat câștigătorii a două studiouri aflate în complexul de apartamente Lake On Mamaia din Constanța.
 
Locuințele sunt moderne, amplasate pe malul lacului Siutghiol și oferă o priveliște minunată.
 
Câștigătorii studiourilor sunt Florin Daniel Ilinca din Târgoviște și Ana Maria Ulmeanu din București. Ei au participat în campania BCR „Alege bine pentru tine”, derulată între martie – august 2024.
 
Detalii despre această campanie a oferit Dana Dima, vicepreședintele Executiv Retail și Private Banking al BCR.

Dana Dima. Foto: ZIUA de Constanța
 
„Astăzi celebrăm cea mai importantă campanie din sistemul bancar din ultimele șase luni. Campania «Alege bine pentru tine» e o campanie a Băncii Comerciale Române, prin care am oferit clienților noștri produse și servicii financiare care să-i sprijine în drumul lor către o viață financiară sănătoasă. Peste un milion de alegeri financiare au fost realizate în această perioadă și ceea ce ne bucură cel mai mult este că mai mult de 50% din aceste produse au fost produse de economisire, de protecție, de asigurări, de pensie. Oferta a fost specială și multe din produsele de asigurare de venit, asigurare de accident, de locuință au avut prime de asigurare gratuită în această perioadă. Ne bucură că astăzi asistăm la un eveniment superb, în care premiile cele mai mari, două studiouri la mare, în Constanța, în rezidențialul Lake On au fost oferite celor doi câștigători care s-au bucurat și se bucură alături de familie și se vor bucura în continuare de acest oraș frumos. Peste 2.600 de clienți au câștigat premii în această perioadă. Credem că alegerile financiare pe care le-au făcut o să-i bucure și de acum încolo în ceea ce vor face în viață.
Cu siguranță, vom continua eforturile noastre de a optimiza viața financiară, pentru că știm că sunt o problemă costurile în viață, dar și evoluția noastră în viață este ceva care să ne bucure și să ducem această evoluție într-o zonă frumoasă. Vom continua proiecte frumoase în curând. Spreăm să atragem cât mai mulți oameni să se bucure de aceste oferte financiare sănătoase!”, a declarat Dana Dima.
 
Câștigătorii marilor premii au fost poftiți în studiouri, iar reacția lor a fost, fără dubii, de bucurie și uluire.
 
Ana Maria Ulmeanu, însoțită de fiul ei, a urcat în apartamentul de la etajul 6 și au savurat din plin priveliștea.

Ana Maria Ulmeanu. Foto: ZIUA de Constanța
 
„Sunt emoționată și fericită. E o șansă care apare poate o dată în viață. Prima oară când am aflat vestea eram ca tot omul în dubii. Este foarte util acest studio pentru că mie îmi place la mare. Este cadoul pe care cred că nu puteam să mi-l fac niciodată; acela de a veni la mare când vreau și să stau așa de mult. Priveliștea e foarte frumoasă. Văd și marea și lacul. Am ales BCR nu bine, ci foarte bine!”, ne-a declarat ulterior Ana Maria Ulmeanu.
 
Asemenea ei, și Florin Daniel Ilinca, alături de soție, au fost la fel de încântați de premiu.

Florin Daniel Ilinca. Foto: ZIUA de Constanța
 
„Este ceva de nedescris. Încă procesez informația asta. Nici nu visam la așa ceva. Mulțumim BCR, pentru că datorită acestei bănci suntem de azi proprietarii unui apartament la care nici măcăr prin vise nu credeam că o să fim”, a spus Florin Daniel Ilinca.
 
Soția lui a precizat că la început au fost neîncrezători cu privire la câștigarea premiului, dar, în cele din urmă au acceptat ideea că au devenit proprietarii apartamentului.


 
Citește și:
Campanie BCR Sunt anunțați câștigătorii celor două garsoniere de la Lake On Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii